Закарпаття  в цвіту сакури

Сакури ростуть тільки в Закарпатті (Мукачево, Виноградово,Берегово) в Японії і декількох штатах Америки. В Закарпатській області налічують більше 1000 сакур.

Програма туру

1 день

Виїзд з м. Києва (18.52) потяг Київ-Ужгород № 81

2 день

8.20 Вихід із с. Карпати. Зустріч представником фірми. Поселення в готелі Reicarts 4*. Сніданок (самостійно по бажанню). Екскурсійна програма: с. Чинадійово, ландшафтний парк на території санаторію Карпати, замок «Шенборна» та замок «Сент-Міклош». Оглядова екскурсія по м. Мукачево. Обід самостійно у ресторані «Щодня». Продовження екскурсійної програми: замок Паланок. Повернення в готель. Вечеря. Ночівля.

3 день

Сніданок в готелі. Екскурсійна програма: оглжгород СМісто в цвіту сакури». Огляд Ужгородського замку Унгвар. Дегустація закарпатських марочних вин у винному залі «Шардоне». Переїзд в с. Лумшори. Купання в Лумшорських чанах»Чінгісхана»( обід по місцю в колибі). Повернення в готель. Вечеря.  Басейн в готелі за бажанням до 20.00. Ночівля.

4 день

Сніданок в готелі. Екскурсійна програма: водоспад «Шипіт» або як альтернатива катання на підйомнику в Пилипці. Обід по бажанню в мисливській колибі біля о. Синевір. Прогулянка до о. Синевір. Відправка з вокзалу м. Воловець в 18.20 поїзд №82 або поїзд №100

5 день

Прибуття в Київ 7.41

Вартість туру: дорослий- 1180 грн, дитина до 12 років – 900 грн

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання 2 ночі, харчування 2 вечері, 2 сніданки, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страховка.

Додатково оплачуються: дегустація вин, вхідні квитки в музеях.