Цвітіння сакури

2 дні / 1 ніч
23.04.2016 - 24.04.2016
ПРОГРАМА:

17.12 Виїзд потягом із ст.Шевченко.

1 день

6.00 Приїзд до Львова. 8.00 Виїзд зі Львова.  Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія)
Мукачево: екскурсія замком "Паланок". Обід. Цвітіння сакури. 
Берегово: купання в термальному басейні, дегустація вин.
21.30 Ночівля в угорських садибах сільського туризму.

2 день

Сніданок і виїзд.
Ужгород: екскурсія містом. Обід. Цвітіння сакури. 
Невицьке: огляд замку.
22.30 Повернення до Львова. Ночівля (вартість 150-250 грн/ос.)

3 день

Виселення.Вільний день.
15.30 Виїзд до ст.Шевченко, потяг Львів-Запоріжжя (прибуття о 4.00) або
17.40 Виїзд до ст.Шевченко, потяг Львів-Маріуполь (прибуття о 6.00)

Вартість: 545 грн.


У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

Додатково оплачуються: з/д квитки 350 грн., вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, дегустація вина.
Вартість вхідних квитків:
- територія замку Шенборна (загальний – 10 грн., учні – 7 грн.),
- Мукачівський замок: дорослі - 20 грн., студенти, пенсіонери - 15 грн., діти до 14 років - 10 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 120 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери - 100 грн., діти від 120 до 150 см. – 60 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- дегустація вин (45 грн./особа, екскурсія без споживання вина 25 грн./особа),
- Ужгородський замок (загальний - 25 грн., студентський – 15 грн., дитячий – 10 грн.).

Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на поверсі. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.

Харчування:
Сніданок у 1-й день - можна поснідати вдома або взяти канапки з собою, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня з шишками в грибному соусі, компот з чорниць (яфен), хліб. Вартість 65 грн./особа.
Вечеря у 1-й день - відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктівю Пропоноване меню: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палина, компотю Вартість 55 грн/особа.
Сніданок у 2-й день - відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне до оладі), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн/особа.
Обід в 2-й день – відбувається в ресторані міста Ужгорода й складатиметься з найкращих страв закарпатської кухні.