Новий рік  в Карпатах

31.12.17 - 04.01.17 (5днів/4ночі)

Івано-Франківськ - Яремче - Буковель - Чернівці - Галич - Івано-Франківськ

      

День 1

Приїзд до м.Івано-Франківська. Поселення в готель 3***.

Пішохідна екскурсія по м.Івано-Франківську: затишні європейські вулички, які приведуть Вас до  міської Ратуші, найбільша пішохідна вулиця з кав’ярнями та сувенірними магазинами, старовинні будинки з куполами, «Банківський квартал», сквери, парки, площа Ринок з таємними підземеллями, «Дерево щастя», фортечний Бастіон.

НОВИЙ РІК В НАДІЇ

День 2

 Пізній сніданок.

Автобусна екскурсія до популярного курорту Карпат– м.Яремче. Огляд найбільшого  водоспаду Пробій на річці Прут, ресторану Гуцульщина виконаного в традиційному стилі без жодного цвяха.Місцевий сувенірний ринок визнаний одним з найбільших у Карпатах.Тут представлені усі сувеніри регіону від дримби до трембіти, від вишиванки до ліжника.  

Екскурсія до парку – музею «Карпати в мініатюрі»(вх.кв.оплачуються)Тут у зменшеному вигляді  представлені Чорногірський хребет та гора Говерла, високогірні озера Несамовите та Марічейка, водоспади,кам’яні мости(віадуки).  Повернення до м. Івано-Франківська. Вечеря.

День 3

Сніданок.

Виїзд на  лижний курорт  Буковель. Вільний час. Вечеря.

День 4

Сніданок.

Автобусна екскурсія до м.Чернівці.Оглядова пішохідна екскурсія “українським Парижем”,де переплелося багато народів і культур.

Знайомство з перлиною міста-архітектурним ансамблем Чернівецького університету,колишнім комплексом будівель резиденції православних митрополитів Буковини і Далмації (1864-1882рр.), який занесений в світову спадщину ЮНЕСКО. Комплекс будівель є унікальним поєднанням мавританського, візантійського, романського, гуцульського стилів  геніальним архітектором Й. Главкою. Повернення до м. Івано-Франківська.  Вечеря.

День 5

Сніданок.Екскурсія  до центру Галицько-Волинського князівста - м. Галич,старовинне і красиве,розташована на березі річки Дністер. Неповторну атмосферу міста створюють численні історичні пам’ятки, зокрема церква Різдва Христового, пам’ятник Данилу Галицькому, руїни Галицького замку, розташованого на Замковій горі, з якої розкривається чудова панорама.Тепер на територіях, які охоплюють майже 80 квадратних кілометрів, знаходиться Національний заповідник “Давній Галич”.

 

2-місний напівлюкс /

1 ос. ( twin, dbl)

 

2-місний номер стандарт

1ос.( twin)

2-місний номер економ /1 ос.

( dbl)

1-місний номер

Діти до 12 років *

5700 грн

5000 грн

5000 грн

5000 грн

  3005грн

4000грн-3ій дор.в номері напівлюкс

*Діти до 5 років в номері з батьками без додаткового ліжка та місця за Новорічним столом  -800  грн./1ос.

Вартість включає:

Вартість не включає:

 - проживання в готелі 3*, (4 ночі)

 - 4 сніданки

 - 3 вечері

 - екскурсійне та транспортне обслуговування згідно програми

 - Новорічне святкування (меню та шоу програма)

- страхування;

- вхідні квитки в музеї:

 Парк-музей «Карпати в мініатюрі» - 30 грн./1 ос.

  Митрополичі  Палати (Чернівецький університет)-         

25 грн./ 1 оc