ВІКЕНД НА МОРІ В КОБЛЕВО.

УСТРИЦІ ТА ВИНО!

Тривалість: 3 дні/2 ночі

Дати: 22.08-24.08.2020

1 день: 22.08.2020 (субота)

00:15 – виїзд із Черкас

8:00 – Орієнтовний час прибуття в с.Коблево.

8:30 – Поселення на базі відпочинку «Буревісник» в номери з вигодами. Сніданок (організовується самостійно, запасаймося канапками з дому).  Вільний час на курорті.

Територія відпочинку Коблево — це близько 7 кілометрів піщаного пляжу, море з чистим твердим дном. Глибина набирається плавно і поступово, Ви відчуваєте себе впевнено і безпечно навіть для дітей. Це подобається, і навіть дуже!

Впевнений розвиток інфраструктури території відпочинку щороку, кожен сезон, щоліта. Це і сімейний відпочинок, відпочинок для молоді та всіх, хто трохи втомився від щоденної метушні та цьогорічної паніки.

17:00 – збір групи та виїзд на Демонстраційний майданчик «Устриці Скіфії».

Ферма «Устриці Скіфії» запрошує гурманів — любителів мушлів  і тих, хто ще тільки мріє про те, щоб спробувати цей делікатес, відвідати дегустаційний комплекс, розташований на узбережжі Тилігульського лиману. Частина устричної посадки розташовується безпосередньо біля дегустаційного шатра, і ви самі в ході екскурсії зможете побачити, як ростуть мушлі.  Тут же можна замовити юшку і плов з мідіями.

Дегустація устриць з келихом сухого білого вина «Шардоне», ознайомлення з технологічним процесом  їх  вирощування.

Вирощуються в Причорноморському регіоні, в екологічно чистому місці.

Устриця Crassostrea Gigas завезена з відомого розплідника на Заході Франції, має ніжне м’ясо з тонким морським ароматом і солодкуватим горіховим післясмаком. Унікальна система, розроблена українською командою, дозволяє виростити її за 16 місяців. За цей час вони  проходять природний афінаж в слабосоленій воді Чорного моря, що придає їм унікальні смакові якості.

Тут ви зможете продегустувати найсвіжіші мушлі на березі під відкритим небом, випити келих холодного білого вина і отримати найголовніше — незабутні емоції, які забезпечені  на косі Тилігульського лиману від споглядання заходу сонця.

21:00 – збір групи та виїзд до бази відпочинку «Буревісник» на ночівлю.

 

2 день: 23.08.2020

Вільний час на курорті. Насолоджуємось спокійним чистим морем та ніжним сонечком.

 

3 день: 24.08.2020

Вільний час на курорті

11:00 – виселення з номерів та виїзд з бази відпочинку.

11:50 – прибуття на завод «Koblevo». Екскурсія та дегустація.

Окрім чудової курортної зони і нескінченно красивих місць, Коблево знаменитий своїм виноробством. А точніше — заводом з виготовлення вина «Koblevo». Він зберіг свої 200-річні традиції вирощування винограду до цього дня. Запрошуємо всіх, хто бажає познайомитися з виробництвом і, звичайно ж, смаком неперевершеного вина на екскурсію в Будинок вина Коблево.

14:00 – обід (входить у вартість).

15:00 – збір групи та виїзд додому.

22:40 – орієнтовний час прибуття в Черкаси

 

Вартість туру:

2000 грн/дорослий

1700 грн дитина до 14-ти років.

У вартість входить: проїзд автобусом туристичного класу, проживання 2 ночі, харчування (обід 3-го дня), вхідні квитки до ферми «Устриці Скіфії»+екскурсія+дегустація 6 устриць та 2 бокали білого вина (для дітей до 14 років екскурсія безкоштовна, проте без дегустаційних страв), медичне страхування, супровід.

У вартість не входять: екскурсія та дегустація на заводі « Koblevo» — 115 грн/особа,  харчування, особисті витрати.

 

Проживання: база відпочинку «Буревісник» в  центрі Коблево в номерах з вигодами