Білорусія на 8 березня

07.03.2014

Програма туру:

День 1

4.30 Виїзд з м. Черкаси.

08.00 Виїзд з Києва автобусом з південного терміналу з/д вокзалу. Шляхова інформація.

Перетин українсько - білоруського кордону.

Білорусь - це дивовижна країна з дуже багатою історією і культурою. Здавна славиться вона древніми замками, палацами, храмами і костелами . Це одна з небагатьох держав, де ще збереглася недоторканою природа, де можна дихати найчистішим повітрям і ласувати натуральними продуктами.

Прибуття в Гомель - це друге за величиною місто країни і найбільше місто Білоруського   Полісся вражає уяву красою і цілісністю свого історичного центру-грандіозного Палацово - паркового ансамблю Румянцевих-Паскевичей.

Екскурсія по палацовому комплексу (башта палацу+центральна частина) і прогулянка по парку.

Переїзд  до Мінська.

Вечеря в кафе міста (додатково). 

Поселення в готель в 2-3-місні номери з вигодами. Вільний час. Ночівля.

День 2

Сніданок в кафе міста. Зустріч з гідом.

Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія по столиці Білорусі.

Представниці прекрасної статі називають Мінськ затишним і жіночним. Сильній половині людства він здається серйозним і урочистим... При цьому і ті, й інші визнають, що Мінськ - цілком європейське місто, акуратний і доброзичливий. Бувалим мандрівникам столиця Білорусі трошки нагадує Відень і Братиславу. Проте Мінськ має свій неповторний шарм і просто вражає гостей чистотою і простором, урочистістю і відкритістю, тонким смаком і гармонією!

Вільний час .

ДОДАТКОВО ПРОПОНУЄТЬСЯ :

Екскурсія в Музей матеріальної культури Дудутки- найцікавіша серйозна екскурсія з несерйозними пригодами - дегустацією домашнього хліба і сиру, меду, запашного трав'яного чаю, самогону, сала, катанням на коні ... ( 150/110 грн). 

Дудутки - один з найбільш відвідуваних музеїв Білорусі. Почнеться все з відвідин єдиного в Білорусі діючого вітряка, після чого Ви побуваєте в гончарній майстерні, де побачите майстра за гончарним кругом і помилуєтесь експонатами музею кераміки. У старовинній кузні 19ст., В майстерні плотницького мистецтва, соломоплетіння, валяння валянок, в хлібопекарні Ви дізнаєтеся про секрети ремісничої майстерності... Побуваєте у стайні з орловськими рисаками, поні, віслюком, покатаєтеся в бричці... Завершити екскурсію вечерею у старовинній корчмі .

Повернення до Мінська.

Вільний час для відвідування торгового центру «Столиця» в центрі  міста (4 рівня, 75 тис.кв.метрівторгових площ). 

Трансфер в готель. Ночівля.

День 3

Виїзд з готелю з речами.

Сніданок в кафе міста.

Екскурсія «Архітектурні пам’ятники МИРА та НЕСВИЖА».

Ви побачите найцінніші пам'ятки, внесені ЮНЕСКО до Списку всесвітньої культурної спадщини.     

Переїзд в МИР (Гродненської області.)Огляд величного Мирського замку.

Яскравий архітектурний вигляд стародавнього замку, потужні стіни і башти, колоритний внутрішній двір залишають сильне враження, яке доповнює огляд музейної експозиції. Занурення в атмосферу життя його власників починається з підвалів, де зберігалися їстівні припаси і знаходилися винні льохи і закінчується Бальним залом.(вхідні квитки додатково 60/30 грн.)

Поруч з замком - колоритна церква- усипальниця останніх титулованих власників замку - князів Святополк Мирських .

Переїзд в Несвиж (Мінської області) - столицю ординації князів Радзивіллів.

Відвідування Палацово -паркового комплексу XVI - XVIII століть.

Екскурсія розповідає про історію одного з найвпливовіших родів Великого Князівства Литовського та Речі Посполитої - Радзивіллів, які залишили глибокий слід в культурній спадщині народу. Легенда про Чорну Даму і незчисленні скарби Радзивіллів, інші таємниці замку. Колекції посуд, меблів, костюмів, зброї, трофеїв. Вишукані інтер'єри і скарби живопису.(вхідні квитки додатково 60/40 грн.)

Вільний час .

Від'їзд в Україну. Перетин білорусько - українського кордону. 

Нічний переїзд по території Білорусі та України.

День 4 

Раннє прибуття до Києва.

Вартість (виїзд з Києва): 1520 грн.

Вартість (виїзд з Черкас): 1680 грн.

У вартість входить: проживання 2 ночі в готелі (номери 2-3-місні з усіма зручностями, телевізором, холодильником),харчування: 2 сніданки (накриття), екскурсії та вхідні квитки по програмі,транспортне обслуговування,медичне страхування з покриттям 10 тис. доларів США,супровід представником туристичної компанії.

У вартість не входить: реєстраційний збір в готелі 45000 біл.руб. (45 грн),вхідні квитки в Мирський замок та Несвижський замок,додаткове харчування.

факультативна екскурсія в Дудутки, особисті витрати.

 УВАГА ! Діти до 16 років подорожують тільки по дитячим проїзним документам або по закордонному паспорту батьків.