ЗИМОВІ КАНІКУЛИ У ПОЛЬЩІ

 03.01.15 - 10.01.15

 8 днів / 5 ночей в готелі

КРАКІВ. О, магічний Краків! До тебе хочеться повертатися знову і знову! Історичний центр Кракова завжди приваблює своїм неповторним шармом, мовним багатоголоссям і безліччю історичних пам'яток. ВЕЛИЧКА. Це єдина в світі діюча шахта-музей, яка внесена до світової спадщини ЮНЕСКО. Ви не бачили ще цих підземних сольових статуй?! Рекомендуємо хоча б один раз це побачити на свої очі - і ніколи не пошкодуєте! ЗАКОПАНЕ. Є на карті Польщі дивне місце - місто в горах під назвою Закопане. І хто побував тут хоч один раз - не тільки не може забути його, але і повертається ще і ще, щоб насолодиться сповна цією красою, надихатися чистим гірським повітрям, побувати в середовищі неповторному і колоритному.

ВАРТІСТЬ: 10 + 1 = 220 євро

1 день 03.01.15

Відправлення з Києва поїздом до Львова

2 день 04.01.15

Прибуття до Львова. Посадка на комфортабельний автобус. Виїзд до Польщі. Проходження кордонів. Прибуття в м Ланцут. Огляд замкових палат і парку (10 євро). Переїзд до Кракова. Поселення в готель 3 * . Відвідання басейну. Вечеря. Ночівля.

3 день 05.01.15

Сніданок. Екскурсія по історичному центру Кракова. Пропонуємо відвідати Королівські Палати Вавеля (12 євро). Вільний час в центрі. Повернення в готель. Відвідування басейну Вечеря. Ночівля.

4 день 06.01.15

Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія в знамениту сольову шахту-музей Величка (15 євро). Переїзд в Закопане. Поселення в пансіонат. Різдвяна вечеря (+10 євро). Ночівля.

5 день 07.01.15

Сніданок. Знайомство з інфраструктурою Закопане. Обід. Пропонуємо взяти участь у Різдвяному кулигах - це поїздка в санях, запряженими кіньми. Далі - запікаємо ковбаски на вогні, гарячий гуральський сир, чай на травах (від 20 євро). Вечеря. Ночівля.

6 день 08.01.15

Сніданок. Відпочинок. Пропонуємо поїздку в гірськолижний центр-Бялка Татшаньська, де можна покататися на нових гірках або відвідати термальні купальні і аквапарк (15 євро). Вечеря. Ночівля в пансіонаті.

7 день 09.01.15

Сніданок. Виїзд в Україну. Проходження кордону. Прибуття до Львова. Посадка в поїзд до Києва

8 день 10.01.15

Прибуття до Києва

 

У вартість включено:

проживання в 2-х, 3-х і 4-х місних номерах зі зручностями, 2-х разове харчування, проїзд (автобус),курортний і готельний збір, групова медична страховка підвищеного ризику,  екскурсія по Кракову.

У вартість не включено:

консульський збір 35 євро (з 21 року) з/д проїзд Київ / Черкаси-Львів / -Київ, збір візового центру (еквівалент 25 євро),всі додаткові заходи за програмою.

Необхідні документи:

дитячий проїзний документ з мінімум 2-ма чистими сторінками або закордонний паспорт з терміном дії не менше 6 місяців після повернення, 2 кольорові фотографії 3,5Х 4,5, 70-80% обличчя обов'язково на білому фоні, нотаріально завірений дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон (до 18 років) із зазначенням фінансового забезпечення на час поїздки, довідка з банку від одного з батьків про наявність коштів на рахунку або картці з рухом коштів; копія свідоцтва про народження, копія загальногромадянських паспортів обох батьків; довідка зі школи; копії шенген віз за останні 3 роки; анкетні дані.