Ресторан "Старий Маяк"

Майстер-клас із виготовлення піци.

    Мабуть, немає людини, котра змогла б відмовитися від щойно спеченого, ароматного шматочка піци. Кажуть, її не можна не любити, бо це - найдемократичніша страва. Але якщо піцу приготував не хто небудь, а ти сам, то, як мінімум, отримав ще й масу позитивних емоцій від самого процесу.

    Запропонований майстер-клас із виготовлення піци дає можливість дізнатись про історію цієї чудової страви, про дивовижні факти, пов'язані з нею, а також власноруч приготувати піцу.

    На цьому майстер-класі маленькі кулінари навчаться робити справжню італійську піцу. Кожен учасник зможе створити свою власну піцу. Весь процес приготування перетвориться в захопливу та цікаву гру.

    Дійство приготування піци відбувається під керівництвом досвіченого спеціаліста з приготування піци, який неодмінно допоможе, підкаже, підправить.

    Дітям покажуть, як правильно розкачувати тісто, що й за чим викладати. Учасники майстер-класу отримують заготовки з тіста. Заготовки змащують особливим томатним соусом, перетворюючи їх на основу майбутнього кулінарного шедевру. Потім йде начинка на вибір. Далі, викладену на деко піцу кожна дитина передає кухарові, і той відправляв її до печі.

    Кілька хвилин - і страва - на столі. Поласувати піцею можна вже за декілька хвилин!

    Залишилось тільки розрізати її професійним

    ножем та з апетитом з'їсти, запиваючи узваром.

    Майстер-клас із виготовлення піци є пізнавальним,

    цікавим, емоційним, а піца-  дуже смачною!

 

 

Ресторан "Старий Маяк" гостинно запрошує Вас

насолодитися кулінарними шедеврами та приємно провести час!!!

Ресторан знаходиться в с.Піщане, Золотоніського району, Черкаської області. 

      Для гарного відпочинку завжди важлива обстановка, і атмосфера ресторану "Старий Маяк" зробить ваш відпочинок по-домашньому затишним і приємним. Цей заклад відтворює не просто певну атмосферу, а певний образ. І вже заради цього його варто відвідати. 

     Спокійна кольорова гама, в якій оформлений ресторан, викликає відчуття тепла і затишку. 3атишні зали ресторану підкорять Вас своєю витонченістю і розкішшю.

      У ресторані є кілька залів на різну кількість гостей, що дозволить організувати незабутні урочистості: банкети, весілля, дні народження, ювілеї, корпоративи, вечірки.Також Ви зможете замовити столик у ресторані для проведення ділового обіду з партнером по бізнесу або романтичної вечері з коханою людиною.

       Бездоганне обслуговування, різноманітний вибір страв у меню і широкий вибір спиртних, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв зможуть задовольнити найрізноманітніші смаки відвідувачів.Поєднання чудової музики і смачних страв української та європейської кухні принесуть Вам незабутнє задоволення.

Завжди раді бачити Вас в ресторані "Старий Маяк".

 smayak.wordpress.com

 

 Замовлення трансферу до ресторану :

великий вибір автобусів та мікроавтобусів: Neoplan, Mercedes, Setra, Scania, Yutong, Man, Volkswagen 
на різну кількість пасажирських місць: 10, 15, 17, 20,  28,  29, 31, 41, 48, 49, 55, 70, 75.

 

Детальніше за телефоном: 099-546-82-35