Вікенд у Львові

Дату визначає замовник ( тур можливий в будь-який день)

Програма для індивідуалів - від 2-х осіб

Вартість в грн. з особи за тур: 
* У святкові дні ціни змінюються (прохання уточняти у менеджера)!!!

Проживання 

2дні у Львові

1день Львів+1день Замки

Хостел 
без сніданку

                     1800               

2450

Готель Гелікон , 20 хв від центру, сніданок

2000

2650

Готель Цісар, центр, сніданок

2300 

3000

 

ПРОГРАМА:

Виїзд з м. Черкаси потягом (самостійно)

1 день

Зустріч на вокзалі та трансфер до готелю комфортабельним автомобільчиком. Поселення згідно правил з 14.00. Розміщення речей в камері схову готелю або раннє поселення (опл.додатково).

Пішохідна екскурсія “Вулички стародавнього Львова” (2,15год.). Спочатку ми потрапляємо в легендарне серце Львова - пл. Ринок. Колись тут жили королі, князі, до 1939р жваво велася торгівля, а сьогодні це музей під відкритим небом в 45 будинків різних кольорів, стилів і епох. Оскільки у Львові завжди проживало багато представників різних національностей - це неодмінно відобразилося на його історії. Заглянемо ми у квартали: древній Вірменський, строгий Русинський квартали і барвистий Єврейський. Далі наш маршрут пролягає до найвидатніших архітектурних творінь Львова - Латинська катедра, каплиця Боїмів, Домініканський собор, Успенський собор, Вірменська церква. Після чого, ми здійснимо променад по проспекту Свободи, починаючи від пам'ятника Адаму Міцкевичу, а закінчимо «шпацер», біля прекрасного театру Опери та балету ім. С.Крушельницької.

Вільний час, який Ви можете провести самостійно гуляючи по Львівських вуличках, попиваючи запашну каву або ж замовивши факультативні екскурсії — перелік додається* 

Ви зможете безкоштовно відвідати «Копальню кави» де побачите як добувають кавові зерна під землею, готують їх за спеціальними рецептами, а також зможете купити для себе справжньої львівської кави. Далі солодка сторіночка нашого міста «Майстерня шоколаду» - тут Вам продемонструють як виливають шоколадні вироби, а також купити різноманітні смаколики з шоколаду! «Майстерня карамелі» – єдина мережа кондитерських в Україні, де можна скуштувати натуральну карамель ручної роботи. Приготування карамелі відбувається на очах у гостей – це таке захоплююче видовище, що дорослі радіють наче діти! Львівська майстерня пряників «Юрашки» - медові та імбирні пряники з ручним розписом. Яскраві сердечка, різнобарвні зірочки – далеко не весь асортимент. Пряники у вигляді затишних будиночків створені з любов’ю та найкращими побажаннями для гурманів. Здається, що у кожній такій «солодкій хатинці» поселилися казка, від якої віє прекрасною львівською атмосферою.

Де ж купити кращий сувенір зі Львова якщо не на «Вернісажі»?!. Ринок сувенірів «Вернісаж» зачарує вас різноманіттям пропонованих сувенірів, де кожен зможе вибрати що душі завгодно.

Тих, хто втомився та зголоднів, запрошують найвідоміші ресторації: “Криївка”, “Мазох кафе”, “Гасова Лямпа”, а також “хмільні” пивоварні та “запашні кавярні та кондитерські”.

2 день

Сніданок в ресторані готелю. Звільнення номеру до 12.00 (залишаємо речі в камері схову готелю). Сьогодні нас чекає не менш цікавий день.

Автобусно-пішохідна екскурсія "Львів перлина Європи" (3год.) - ми проїдемо вулицями, забудова яких проходила в часи правління "старенької" Австро-Угорщини - вул.Коперника з палацом Потоцьких, Картинна галерея, Оссолінеум (тепер бібліотека ім В.Стефаника), помпезний "Галицький Сейм" (в даний час - головний корпус Університету ім.І.Франка), розкішний Будинок Вчених. Також ми зможемо піднятися на Святоюрську площу, де перед нами постане головна святиня Української Греко-Католицької Церкви - бароковий собор св. Юра (зупинка з виходом).
Високий замок - це найвища гора Львова, височить над містом, зберігаючи всі його таємниці та секрети. Недаремно цю гору називають колискою міста. Є кілька оглядових майданчиків. З верхнього побачимо Львів з висоти пташиного польоту (зупинка з виходом).
Личаківський цвинтар найстаріший некрополь Східної Європи. Це по суті музей надгробної скульптури під відкритим небом. На кладовищі - 2000 гробниць, біля 20 каплиць і більше 500 пам'ятників, що представляють велику цінність. На цвинтарі поховані видатні діячі української та польської культури, політики, духовні особи, вчені (зупинка з виходом)Додаткова оплата за вхідні квитки на Личаківський цвинтар: Квиток для дорослих - 80 грн.
Квиток для студентів та дітей шкільного віку - 50 грн.
Дозвіл на фото-, відеозйомку - 100 грн. Екскурсія -230 грн./група

АБО 

Автобусна екскурсія по Золотому кільцю Львівської області.
Олеський замок - один із найстаріших на Західній Україні, який зберігся з ХIII ст. Був резиденцією польських королів і «колискою» Яна III Собеського. В даний час в замку - музеї зібрано сотні унікальних творів живопису, скульптур, прикладного мистецтва Х-ХІХ ст.
Підгорецький замок - один з найвідоміших замків України, є видатною пам'яткою познеренессансной архітектури. Був побудований як замок для розваг, який дивував своєю замкової арітектурой і неповторністю.
Золочівський замок - побудований в 1630-х рр. зразок цитаделі з бастіонами. Належав в ХVII-ХVIII ст. польським магнатам Собеським і Радзивілам. У дворі замку знаходиться великий палац і унікальний «китайський» палац, аналоги якого знаходяться в Санкт-Петербурзі та Берліні. 
Вхідні квитки: Золочівський замок: загальний – 150 грн., студенти – 60 грн., учні, пенсіонери – 50 грн. Територія Підгорецького замку:  загальний - 150 грн., студенти – 60 грн., учні, пенсіонери – 50 грн. Олеський замок: загальний – 150 грн., студенти- 60 , учні, пенсіонери – 50 грн Свірзький замок: загальний — 150, пільговий — 80 грн

Самостійний трансфер на вокзал. Від’їзд потягом до м. Черкаси (самостійно).

Фірма залишає за собою право змінювати порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення їх обсягу або замінювати їх на рівноцінні. 

 

У вартість входить: проживання, пішохідна екскурсія “Вулички стародавнього Львова”, автобусно-пішохідна екскурсія “Львів перлина Європи” або автобусна екскурсія по Замкам Львівщини; трансфер вокзал-готель, страхівка.

У вартість НЕ входить: з/д квитки, вхідні квитки, факультативні програми, особисті витрати.

 

* Список факультативних заходів (обов’язкове попереднє замовлення):

Пішохідна екскурсія "Підземелля Львова" - потаємні ходи, підземельні монастирі і в'язниці. Якщо Вам здається, що Ви повністю оглянули Львів і місто вже не маєте чим Вас здивувати, Ви помиляєтеся. Екскурсія проходить найдовшими та найстарішими підземеллями Львова - підземеллями колишнього Домініканського монастиря, підземелля аптеки "Під чорним орлом", кавові підземелля. Львівська копальня кави гостинно відкриває свої кавові підземелля, мистецькі підземелля Львова під Львівською Оперою, підземелля Єзуїтського монастиря. Тривалість екскурсії - 2 години. Ціна 300 грн./особа.

Пішохідна екскурсія АВСТРІЙСЬКИЙ ЛЬВІВ - екскурсія проходить по престижних дільницях Львова, збудованих переважно в XIX ст. на початку XX ст., коли Галичина була в складі Австро-Угорської імперії. Львів у той час дуже стрімко розвивався, тут відкривались різноманітні архітектурні школи, які залишили по собі чудову архітектуру. Тривалість екскурсії - 3 години. Ціна 300  грн./особа.

Екскурсія-феєрія “Нічна варта Львова” - бургомістер розповість про маловідомі факти та легенди Львова, а також, під світло ліхтаря, проведе вуличками та двориками, які самостійно знайти майже неможливо. Тривалість екскурсії - 2 години. Ціна 4500/група

Концерт органної музики у Музеї історії релігії й водночас одному з найгарніших та найімпозантніших храмів Львова - Домініканах. В концертах звучить автентичний бароковий орган кінця XVII століття роботи німецького майстра Людвіга Фогеля. Це єдиний такого типу інструмент в концертній практиці в Україні. У програмі звучать твори Й.-С.Баха, Т. Альбініоні, Ф.-П. Шуберта, Ж. Бізе, Дж. Каччіні, а також сучасна музика.Концерти відбуваються: п’ятниця, субота, неділя о 15.00. Вартість квитка — від 200 грн.

Вартість факультативних екскурсій та вхідних квитків може змінюватись!